Ατομική Υγιεινή κατ’ Οίκον – Λουτρό

Η Ατομική Υγιεινή κατ’ Οίκον – Λουτρό των ατόμων της τρίτης ηλικίας και των κατακεκλιμένων ασθενών απαιτεί εμπειρία, εξειδίκευση και προσήλωση. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε κοντά στο άτομο που δέχεται τη φροντίδα μας, ας μην ξεχνάμε ότι πολλές φόρες το άτομο αυτό δεν δέχεται εύκολα αυτού του τύπου τις υπηρεσίες, με το φόβο της απώλειας της ανεξαρτησίας του.

Ο στόχος της υγιεινής ενός ηλικιωμένου ή κατακεκλιμένου ασθενή, αναφέρεται στον καθαρισμό του δέρματος, αποσκοπώντας στην:

  • ευεξία του ατόμου
  • στην καλύτερη ψυχολογία του
  • ακόμα και τη βελτίωση του κυκλοφορικού συστήματος
  • Χαλαρώνει και ανακουφίζει τον ασθενή.
  • Δίνει τη δυνατότητα να παρατηρήσουμε τυχόν βλάβες του δέρματος ή κατακλίσεις.

Η φροντίδα και καθαριότητα του δέρματος των ηλικιωμένων θέλει προσοχή χρησιμοποιώντας ειδικά σαπούνια, με ουδέτερο pH, λόγω της ευθραυστότητας και ξηρότητας του.

Το λουτρό του ασθενή πρέπει να περιλαμβάνει, το λουτρό του σώματος, το λούσιμο του κεφαλιού. Την φροντίδα του προσώπου, ειδικά, μάτια, αυτιά, μύτη και στόμα. Πόλη σημαντική προσοχή πρέπει να δοθεί στη υγιεινή της περιοχής των γεννητικών οργάνων και του πρωκτού, ώστε να αποφύγουμε την περίπτωση λοιμώξεων. Να μην ξεχνάμε επίσης το ξύρισμα στους άνδρες και το κόψιμο και περιποίηση των νυχιών, τόσο των χεριών όσο και των ποδιών.

Ιδιαίτερη μέριμνα πρέπει να δοθεί σε ασθενείς με ρινογαστρικούς σωλήνες, τύπου Levin. Σε μόνιμα φέροντες ουροκαθετήρες ασθενείς, σε διασωληνωμένους, σε ασθενείς υπό χημειοθεραπεία. Στους ασθενείς που χορηγείται οξυγονοθεραπεία και σε ασθενείς με κινητικά προβλήματα.

Η Οικοϊατρική προσφέρει την υπηρεσία της ατομικής υγιεινής του ασθενούς ακόμα και σε κατακεκλιμένους ασθενείς. Το μπάνιο ενός ανθρώπου είναι βασικό στοιχείο της υγιεινής του άλλα και της αξιοπρέπειας του.

Οι νοσηλευτές μας έχουν την γνώση και την εμπειρία ώστε να αναλάβουν αυτό το τόσο σημαντικό έργο.

Προσφέρεται πλήρης καθαριότητα του σώματος άλλα και λούσιμο μαζί με την αλλαγή του ρουχισμού.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΡΑ  για Ατομική Υγιεινή κατ’ Οίκον !

Αναλαμβάνουμε την ατομική υγιεινή στο σπίτι σας, παρέχοντας υπηρεσίες λουτρού και καθαριότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες και να κλείσετε ραντεβού με τους εξειδικευμένους νοσηλευτες μας.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας με έναν εξειδικευμένο νοσηλευτή, στο 210-2203222