Ποιοί Είμαστε Οικοιατρική 

Ποιοί Είμαστε Οικοιατρική 

Ποιοί Είμαστε Οικοιατρική  ιδρύθηκε με σκοπό την γρήγορη και έγκαιρη προσέλευση του ιατρού στην οικία του ασθενούς, όλο το 24ωρο και όλες τις ημέρες του χρόνου.

Παρέχει άμεση βοήθεια και χωρίς την ταλαιπωρία της μετακίνησης του ασθενούς σε νοσηλευτικό ίδρυμα.

Είναι σημαντικό να μην εγκαταλείπει ο ασθενής το οικείο περιβάλλον του σπιτιού του και να μην μετακινείται σε ένα απρόσωπο νοσηλευτικό ίδρυμα όπου σίγουρα επηρεάζεται αρνητικά η ψυχολογία του.

Η Οικοιατρική αποτελείται από μια ομάδα ειδικευμένων ιατρών, ελεύθερων επαγγελματιών και διαφόρων ειδικοτήτων που επεμβαίνουν άμεσα όπου παραστεί ανάγκη.

Είτε ατομικά, είτε σαν ομάδα θεραπόντων ιατρών, σε πιο σύνθετα και πολύπλοκα προβλήματα υγείας.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Ποιοί Είμαστε ΟΙΚΟΙΑΤΡΙΚΗ

Βασικός στόχος είναι η αντιμετώπιση του προβλήματος του ασθενούς στην οικία του και η αποφυγή της άσκοπης παραπομπής του σε νοσηλευτικό ίδρυμα.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των περιστατικών που αντιμετωπίζουμε στο σπίτι δεν χρειάζεται να μεταφερθούν τελικά σε κάποιο νοσοκομείο.

Χρησιμοποιείται εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, υπάρχει δυνατότητα ακτινολογικού και υπερηχογραφικού ελέγχου από εξειδικευμένο ακτινοδιαγνώστη.

Όπου παραστεί ανάγκη μπορεί να γίνει αιμοληψία στην οικία του ασθενούς ώστε να βοηθήσει το διαγνωστικό έργο του θεράποντα ιατρού.

, Οικοιατρική

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η Οικοιατρική είναι απλός:

Σε περίπτωση ανάγκης για γιατρό στο σπίτι καλείτε από κινητό ή σταθερό τηλέφωνο στο τηλεφωνικό κέντρο της Οικοιατρικής, 210 220 3 222.

 Το συντονιστικό κέντρο καταγράφει τα συμπτώματα του εκάστοτε περιστατικού.

Επίσης, μπορεί να σας δώσει κάποιες πρώτες συμβουλές εφόσον υπάρχει ανάγκη και στη συνέχεια να προτείνει την αντίστοιχη ειδικότητα ιατρού για την περίπτωση σας και

ΑΜΕΣΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Σε σύντομο χρονικό διάστημα ένας γιατρός της Οικοιατρικής θα βρίσκεται στο χώρο σας και

Το συντονιστικό κέντρο μπορεί να σας κατευθύνει και στην επιλογή άλλων υπηρεσιών, όπως

Σε περίπτωση εισαγωγής σε νοσηλευτικό ίδρυμα ο συντονιστής μπορεί να προγραμματίσει την διακομιδή σας με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της επιλογής σας ή να σας προτείνει κάποια από τις τις συνεργαζόμενες κλινικές και

Υπάρχουν ασφαλιστικά προγράμματα που καλύπτουν το κόστος των επισκέψεων κατ’ οίκον, μιλήστε με τον ασφαλιστή σας εάν το δικό σας πρόγραμμα καλύπτει μέρος ή εξ ολοκλήρου το κόστος της επίσκεψης επισης,

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!

Διαρκής επικοινωνία με τον ασθενή και τους οικείους του μέχρι να λυθεί το πρόβλημα του και να βελτιωθεί η υγεία του.

Εταιρίες που έχουν ανάγκη ιατρικών υπηρεσιών στους χώρους εργασίας ή διαγνωστικών εξετάσεων για τους υπαλλήλους τους μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο ώστε να μας ενημερώσουν για τις ανάγκες τους και να προτείνουμε ειδικά πακέτα.

ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ-ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

Τουρίστες που βρίσκονται στη χώρα μας και αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας μπορούν να γίνουν αποδέκτες των υπηρεσιών μας, το κόστος είναι προκαθορισμένο πριν την επίσκεψη του ιατρού.

Ο ιατρός επισκέπτεται το ξενοδοχείο του ασθενούς ή οποιοδήποτε άλλο χώρο που βρίσκεται αυτός.

Το κόστος μπορεί να καλυφθεί είτε απευθείας από τον ασθενή είτε από την ασφαλιστική του εταιρεία. Πληρωμές γίνονται δεκτές και με πιστωτικές κάρτες του εξωτερικού, έκδοση απόδειξης παροχής υπηρεσιών και γραπτής ιατρικής γνωμάτευσης.

Η Οικοιατρική σας καλύπτει τις παρακάτω ειδικότητες ιατρών: