ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Οι ειδικότητές μας

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ είναι απλός:

Γιατροί στο σπίτι Οικοϊατρική Σε περίπτωση ανάγκης για γιατρό στο σπίτι καλείτε από κινητό ή σταθερό τηλέφωνο στο τηλεφωνικό κέντρο της Οικοιατρικής, 210 220 3 222, το συντονιστικό κέντρο καταγράφει τα συμπτώματα του εκάστοτε περιστατικού, μπορεί να σας δώσει κάποιες πρώτες συμβουλές εφόσον υπάρχει ανάγκη και στη συνέχεια να προτείνει την αντίστοιχη ειδικότητα ιατρού για την περίπτωση σας.

ΑΜΕΣΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Σε σύντομο χρονικό διάστημα ένας γιατρός της Οικοιατρικής θα βρίσκεται στο χώρο σας. Το συντονιστικό κέντρο μπορεί να σας κατευθύνει και στην επιλογή άλλων υπηρεσιών, όπως αιματολογικές ή μικροβιολογικές εξετάσεις που έχει ζητήσει ο θεράπων ιατρός σας ή ακτινογραφίες που έχει παραγγείλει ο ορθοπαιδικός σας. Σε περίπτωση εισαγωγής σε νοσηλευτικό ίδρυμα ο συντονιστής μπορεί να προγραμματίσει την διακομιδή σας με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της επιλογής σας ή να σας προτείνει κάποια από τις συνεργαζόμενες κλινικές.

Υπάρχουν ασφαλιστικά προγράμματα που καλύπτουν το κόστος των επισκέψεων κατ’ οίκον, μιλήστε με τον ασφαλιστή σας εάν το δικό σας πρόγραμμα καλύπτει μέρος ή εξ ολοκλήρου το κόστος της επίσκεψης. Διαρκής επικοινωνία με τον ασθενή και τους οικείους του μέχρι να λυθεί το πρόβλημα του και να βελτιωθεί η υγεία του. Εταιρίες που έχουν ανάγκη ιατρικών υπηρεσιών στους χώρους εργασίας ή διαγνωστικών εξετάσεων για τους υπαλλήλους τους μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο ώστε να μας ενημερώσουν για τις ανάγκες τους και να προτείνουμε ειδικά πακέτα.

Τουρίστες που βρίσκονται στη χώρα μας και αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας μπορούν να γίνουν αποδέκτες των υπηρεσιών μας, το κόστος είναι προκαθορισμένο πριν την επίσκεψη του ιατρού. Ο ιατρός επισκέπτεται το ξενοδοχείο του ασθενούς ή οποιοδήποτε άλλο χώρο που βρίσκεται αυτός. Το κόστος μπορεί να καλυφθεί είτε απευθείας από τον ασθενή είτε από την ασφαλιστική του εταιρεία. Πληρωμές γίνονται δεκτές και με πιστωτικές κάρτες του εξωτερικού, έκδοση απόδειξης παροχής υπηρεσιών και γραπτής ιατρικής γνωμάτευσης.

Η Οικοιατρική – ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ σας καλύπτει τις παρακάτω ειδικότητες ιατρώνορθοπεδικόςρευματολόγοςπαθολόγοςκαρδιολόγος, ουρολόγος,  οδοντίατροςακτινολόγοςΩΡΛ,  γενικός χειρούργος, οφθαλμίατρος,  ψυχίατρος στο σπίτι