Οικοιατρική2023-03-28T13:01:11+03:00

Οικοιατρική Γιατροί στο σπίτι

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Οικοιατρική Γιατροί στο σπίτι  Καλύπτουμε όλη την Αττική

Γιατροί στο σπίτι

Οικοιατρική ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

Οικοιατρική Γιατροί στο σπίτι- ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Οικοιατρική Γιατροί στο σπίτι

Η Οικοιατρική ιδρύθηκε με σκοπό την γρήγορη και έγκαιρη προσέλευση του ιατρού στην οικία του ασθενούς.

Όλο το 24ωρο και όλες τις ημέρες του χρόνου παρέχοντας άμεση βοήθεια και χωρίς την ταλαιπωρία της μετακίνησης του ασθενούς σε νοσηλευτικό ίδρυμα.

Είναι σημαντικό να μην εγκαταλείπει ο ασθενής το οικείο περιβάλλον του σπιτιού του.

Επίσης  να μην μετακινείται σε ένα απρόσωπο νοσηλευτικό ίδρυμα όπου σίγουρα επηρεάζεται αρνητικά η ψυχολογία του και

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η  Οικοϊατρική Γιατροί στο σπίτι είναι απλός και

Σε περίπτωση ανάγκης για γιατρό στο σπίτι καλείτε από κινητό ή σταθερό τηλέφωνο στο τηλεφωνικό κέντρο της Οικοιατρικής, 210 220 3 222.

Το συντονιστικό κέντρο καταγράφει τα συμπτώματα του εκάστοτε περιστατικού. Μπορεί να σας δώσει κάποιες πρώτες συμβουλές εφόσον υπάρχει ανάγκη και στη συνέχεια να προτείνει την αντίστοιχη ειδικότητα ιατρού για την περίπτωση σας.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Οικοιατρική

Οικοϊατρική ιδρύθηκε με σκοπό την γρήγορη και έγκαιρη προσέλευση του ιατρού στην οικία του ασθενούς, όλο το 24ωρο και όλες τις ημέρες του χρόνου.

Παρέχει άμεση βοήθεια και χωρίς την ταλαιπωρία της μετακίνησης του ασθενούς σε νοσηλευτικό ίδρυμα.

Είναι σημαντικό να μην εγκαταλείπει ο ασθενής το οικείο περιβάλλον του σπιτιού. Και επίσης  να μην μετακινείται σε ένα απρόσωπο νοσηλευτικό ίδρυμα όπου σίγουρα επηρεάζεται αρνητικά η ψυχολογία του.

Η Οικοιατρική αποτελείται από μια ομάδα ειδικευμένων ιατρών, ελεύθερων επαγγελματιών και διαφόρων ειδικοτήτων.  Που επεμβαίνουν άμεσα όπου παραστεί ανάγκη, είτε ατομικά, είτε σαν ομάδα θεραπόντων ιατρών, σε πιο σύνθετα και πολύπλοκα προβλήματα υγείας.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Οικοιατρική

Βασικός στόχος είναι η αντιμετώπιση του προβλήματος του ασθενούς στην οικία του και η αποφυγή της άσκοπης παραπομπής του σε νοσηλευτικό ίδρυμα.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των περιστατικών που αντιμετωπίζουμε στο σπίτι δεν χρειάζεται να μεταφερθούν τελικά σε κάποιο νοσοκομείο.

Γιατροί στο σπίτι

Χρησιμοποιείται εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, υπάρχει δυνατότητα ακτινολογικού και υπερηχογραφικού ελέγχου από εξειδικευμένο ακτινοδιαγνώστη.

Όπου παραστεί ανάγκη μπορεί να γίνει αιμοληψία στην οικία του ασθενούς ώστε να βοηθήσει το διαγνωστικό έργο του θεράποντα ιατρού και

Σε σύντομο χρονικό διάστημα ένας γιατρός της Οικοιατρικής θα βρίσκεται στο χώρο σας και

Το συντονιστικό κέντρο μπορεί να σας κατευθύνει και στην επιλογή άλλων υπηρεσιών, όπως

 •  αιματολογικές
 •  μικροβιολογικές εξετάσεις που έχει ζητήσει ο θεράπων ιατρός σας ή
 •  ακτινογραφίες που έχει παραγγείλει ο ορθοπαιδικός σας.

Οικοιατρική Γιατροί στο σπίτι

Σε περίπτωση εισαγωγής σε νοσηλευτικό ίδρυμα ο συντονιστής μπορεί να προγραμματίσει την διακομιδή σας με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της επιλογής σας. Επίσης μπορεί  να σας προτείνει κάποια από τις τις συνεργαζόμενες κλινικές και

Υπάρχουν ασφαλιστικά προγράμματα που καλύπτουν το κόστος των επισκέψεων κατ’ οίκον.  Μιλήστε με τον ασφαλιστή σας εάν το δικό σας πρόγραμμα καλύπτει μέρος ή εξ ολοκλήρου το κόστος της επίσκεψης επισης,

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!

 • Διαρκής επικοινωνία με τον ασθενή και τους οικείους του μέχρι να λυθεί το πρόβλημα του και να βελτιωθεί η υγεία του.
 • Εταιρίες που έχουν ανάγκη ιατρικών υπηρεσιών στους χώρους εργασίας ή διαγνωστικών εξετάσεων για τους υπαλλήλους τους μπορούν να επικοινωνούνμε το τηλεφωνικό κέντρο. Ώστε να μας ενημερώσουν για τις ανάγκες τους και να προτείνουμε ειδικά πακέτα.

ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ-ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

Τουρίστες που βρίσκονται στη χώρα μας και αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας μπορούν να γίνουν αποδέκτες των υπηρεσιών μας. Το κόστος είναι προκαθορισμένο πριν την επίσκεψη του ιατρού.

Ο ιατρός επισκέπτεται το ξενοδοχείο του ασθενούς ή οποιοδήποτε άλλο χώρο που βρίσκεται αυτός.

Το κόστος μπορεί να καλυφθεί είτε απευθείας από τον ασθενή είτε από την ασφαλιστική του εταιρεία. Πληρωμές γίνονται δεκτές και με πιστωτικές κάρτες του εξωτερικού, έκδοση απόδειξης παροχής υπηρεσιών και γραπτής ιατρικής γνωμάτευσης.

Η Οικοιατρική σας καλύπτει τις παρακάτω ειδικότητες ιατρών:

 • ορθοπεδικός
 • ρευματολόγος
 •  παθολόγος
 • καρδιολόγος
 •  πνευμονολόγος
 •  ουρολόγος
 •  νευρολόγος
 • οδοντίατρος
 •  ακτινολόγος
 • ΩΡΛ
 • γενικός χειρούργος.
 • ακτινογραφίες στο σπίτι

Οικοιατρική

Χρειάζεστε κάποια από τις υπηρεσίες μας;

Θέλετε να ενημερωθείτε για το κόστος της κάθε υπηρεσίας;

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Το ραντεβού μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Αυτό όμως που μου έκανε την καλύτερη εντύπωση ήταν η σχολαστικότητα που επέδειξε στην περίπτωση μου! Πάνω από όλα άνθρωποι! Μπράβο!

Μ. Π.

Δεν έχω λόγια!!! Σας ευχαριστώ για όλα!! Να είστε όλοι πάντα καλά, να βοηθάτε και να εξυπηρετείτε τον κόσμο με τον άψογο τροπο σας.

A. K.

Καταπληκτικό προσωπικό, ευγενικό και πρόθυμο. Οι γιατροί…. πάνω απ’ολα Άνθρωποι και ύστερα γιατροί. Το 5 είναι πολύ λίγο. Ευχαριστούμε για όλα.

Φ. Γ.

Ανταποκρίθηκαν άμεσα. Την επόμενη μέρα ήρθαν σπίτι ένας ευγενέστατος κύριος. Η κυρία στο τηλέφωνο πολύ υπομονετική και ευγενική. Προσιτές τιμές. Μπράβο σας!

Ε. Γ.

Σημερα ήρθε στο σπιτι μας για ενα θεμα του μπαμπα μου Ουρολόγος ο Κυριος Φιλιππος συγχαρητηρια για τον επαγγελματισμο του.Σας ευχαριστουμε πολυ

Α.Φ., Your Content Goes Here

NEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για οτιδήποτε συμβαίνει στον κόσμο της Υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ | ΟΙΚΟΙΑΤΡΙΚΗ

Go to Top